Vinete La Grătar Cu Salsa Caponata

Vinete La Grătar Cu Salsa Caponata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele la grătar cu Caponata Salsan. O porție conține 76 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți ulei de măsline plus suplimentar, piper, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Vinete La Grătar Cu Salsa Caponata, Pui la grătar cu Caponata de vinete, și Bruschetta Caponata de vinete la gratar cu salata de Ricotta pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista