Vinete La Grătar

Reteta gratar vinete este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu sos de grătar coreean, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați felii de vinete cu 2 lingurițe de sare; se lasa sa stea 1 ora. Clătiți bine vinetele și uscați-le.
Presărați vinetele cu restul de 1/4 linguriță sare și piper; stropiți cu ulei.
Lăsați să stea 15 minute.
Așezați vinetele pe un raft într-o tigaie. Se fierbe la 5 inci de la căldură 10 minute pe fiecare parte, ungând cu sos de grătar în ultimele 3 minute.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit K. C. Masterpiece pentru sosul de grătar.