Vinete La Grătar

Vinete La Grătar
Reteta gratar vinete este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 6 porții cu 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu sos de grătar coreean, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați felii de vinete cu 2 lingurițe de sare; se lasa sa stea 1 ora. Clătiți bine vinetele și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
2
Presărați vinetele cu restul de 1/4 linguriță sare și piper; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Așezați vinetele pe un raft într-o tigaie. Se fierbe la 5 inci de la căldură 10 minute pe fiecare parte, ungând cu sos de grătar în ultimele 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit K. C. Masterpiece pentru sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Hullabaloo Zinfandel cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo Zinfandel
Hullabaloo 2012 prezintă arome de boysenberry, lemn dulce și piper alb pe nas, cu arome bine structurate de cireșe sălbatice, afine, cola și fructe de zmeură care domină palatul și se termină cu un strop frumos de condimente la final. Acest vin va continua să îmbătrânească grațios în următorii 5-7 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista