Vinete Kuku
Vinetele Kuku ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 329 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, acompaniamente: iaurt cu lapte integral; mentă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 112 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kuku-Ye Shivid Baqali (fasole proaspătă și buruieni de mărar Kuku), Pui La Grătar- (Kuku Wa Kuchoma), și Butternut Squash și verdeață Kuku pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți vinetele, tăiați părțile în jos, într-o tigaie unsă cu ulei, până când este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, răzuiți carnea într-un robot de bucătărie, aruncând pielea și pur și simplu până se omogenizează.
Adăugați gălbenușurile de ou, brânza, usturoiul, sucul de lămâie, piperul și 3/4 linguriță de sare și pulsați până se omogenizează.
Transferați într-un castron.
Se toarnă untul topit într-o farfurie gratinată de 6 căni (1 1/2 litru) sau o farfurie de plăcintă adâncă de 91/2 inci și se înclină pentru a acoperi fundul. Bateți albușurile cu restul de 1/4 linguriță de sare folosind un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albi în amestec de vinete pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine. Lingură în vas gratinat.
Coaceți până devin aurii și umflate, 25 până la 30 de minute.