Vinete infuzate cu rozmarin

Vinete infuzate cu rozmarin
Vinetele infuzate cu rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 60 de calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vinete japoneze, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Cod infuzat cu rozmarin, Portocale cu miere infuzată cu rozmarin, și Limonadă De Pepene Verde Infuzată Cu Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/4 inch; presărați părțile tăiate cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Așezați într-un singur strat pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 30 de minute. Clătiți vinetele cu apă și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Așezați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Combinați uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Fierbeți vinetele la 4 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Aruncați felii de vinete fierbinți cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
7
Lăsați să stea 1 oră.
8
Se servește pe felii de baghetă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
9
Notă: pentru a prăji feliile de baghetă, așezați feliile de pâine într-un singur strat pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Coaceți la 350 timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista