Vinete infuzate cu rozmarin

Vinete infuzate cu rozmarin
Vinetele infuzate cu rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 60 de calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vinete japoneze, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Cod infuzat cu rozmarin, Portocale cu miere infuzată cu rozmarin, și Limonadă De Pepene Verde Infuzată Cu Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/4 inch; presărați părțile tăiate cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2
Așezați într-un singur strat pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 30 de minute. Clătiți vinetele cu apă și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Combinați uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Fierbeți vinetele la 4 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Aruncați felii de vinete fierbinți cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Lăsați să stea 1 oră.
8
Se servește pe felii de baghetă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
9
Notă: pentru a prăji feliile de baghetă, așezați feliile de pâine într-un singur strat pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Coaceți la 350 timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista