Vinete infuzate cu rozmarin
Vinetele infuzate cu rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 60 de calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vinete japoneze, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Cod infuzat cu rozmarin, Portocale cu miere infuzată cu rozmarin, și Limonadă De Pepene Verde Infuzată Cu Rozmarin.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/4 inch; presărați părțile tăiate cu sare.
Așezați într-un singur strat pe prosoape de hârtie; lăsați să stea 30 de minute. Clătiți vinetele cu apă și uscați-le.
Așezați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Combinați uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul. Pune deoparte.
Fierbeți vinetele la 4 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Aruncați felii de vinete fierbinți cu amestec de ulei.
Se servește pe felii de baghetă prăjite.
Notă: pentru a prăji feliile de baghetă, așezați feliile de pâine într-un singur strat pe foile de copt.
Coaceți la 350 timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturi de sârmă.