Vinete fripte cu ierburi cu capere și măsline: Melanzane alla Griglia
Vinete fripte cu ierburi cu capere și măsline: Melanzane alla Griglia necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 188 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.43 pe portie, primești o garnitură care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Rețete similare sunt Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), Vinete cu capere și măsline, și Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca).
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mic, faceți o serie de crosshatches pe suprafața tăiată a fiecărei jumătăți de vinete, tăind în carne, dar nu prin piele.
Într-un castron mediu, combinați măslinele, caperele, menta și busuiocul și amestecați ușor cu o furculiță pentru a face o pastă grosieră. Se amestecă sare și piper, după gust, și brânza rasă și se amestecă bine. Apăsați amestecul în tăieturile din fiecare vinete.
Așezați vinetele, tăiate cu fața în sus, pe un grătar sau pe un suport pentru pui de carne și stropiți fiecare cu puțin ulei de măsline. Se fierbe aproximativ 8 minute sau până când vârfurile sunt clare și clocotite.
Se servește la temperatura camerei.