Vinete fripte cu ierburi cu capere și măsline: Melanzane alla Griglia

Vinete fripte cu ierburi cu capere și măsline: Melanzane alla Griglia
Vinete fripte cu ierburi cu capere și măsline: Melanzane alla Griglia necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 188 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.43 pe portie, primești o garnitură care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Rețete similare sunt Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), Vinete cu capere și măsline, și Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Folosind un cuțit mic, faceți o serie de crosshatches pe suprafața tăiată a fiecărei jumătăți de vinete, tăind în carne, dar nu prin piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-un castron mediu, combinați măslinele, caperele, menta și busuiocul și amestecați ușor cu o furculiță pentru a face o pastă grosieră. Se amestecă sare și piper, după gust, și brânza rasă și se amestecă bine. Apăsați amestecul în tăieturile din fiecare vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați vinetele, tăiate cu fața în sus, pe un grătar sau pe un suport pentru pui de carne și stropiți fiecare cu puțin ulei de măsline. Se fierbe aproximativ 8 minute sau până când vârfurile sunt clare și clocotite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista