Vinete fripte cu ierburi cu capere și măsline: Melanzane alla Griglia

Vinete fripte cu ierburi cu capere și măsline: Melanzane alla Griglia
Vinete fripte cu ierburi cu capere și măsline: Melanzane alla Griglia necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 188 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.43 pe portie, primești o garnitură care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Rețete similare sunt Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), Vinete cu capere și măsline, și Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Folosind un cuțit mic, faceți o serie de crosshatches pe suprafața tăiată a fiecărei jumătăți de vinete, tăind în carne, dar nu prin piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Într-un castron mediu, combinați măslinele, caperele, menta și busuiocul și amestecați ușor cu o furculiță pentru a face o pastă grosieră. Se amestecă sare și piper, după gust, și brânza rasă și se amestecă bine. Apăsați amestecul în tăieturile din fiecare vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Așezați vinetele, tăiate cu fața în sus, pe un grătar sau pe un suport pentru pui de carne și stropiți fiecare cu puțin ulei de măsline. Se fierbe aproximativ 8 minute sau până când vârfurile sunt clare și clocotite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se servește la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista