Vinete dulci și acre

Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, vinetele dulci și acre ar putea fi uimitoare fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 284 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de oțet de vin, măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Vinete calde și acre, Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, și Fel de mâncare dulce și acru fără carne cu tofu și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170 / gaz
Aruncați vinetele și ceapa în ulei într-un vas rezistent la cuptor sau într-o formă de prăjire și condimentați. Prăjiți timp de 20 de minute până când începeți să se înmoaie și să se rumenească.
Se amestecă caperele, măslinele, roșiile, oțetul și zahărul. Gatiti inca 20 de minute, amestecand ocazional, pana cand totul este moale.
Se servește cald sau la temperatura camerei.