Vinete Cu Umplutură De Ciuperci

Vinete Cu Umplutură De Ciuperci
Vinetele cu umplutură de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 557 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,93 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pesmet, piper măcinat, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 89 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Vinete cu umplutură de ciuperci, Cupe de vinete cu umplutură de pâine de porumb, și Vinete coapte cu umplutură de brânză sărată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8x8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime și scoateți carnea, lăsând coji de aproximativ 1/4 inch grosime. Tăiați pulpa și puneți-o într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se presară sare și se lasă pulpa de vinete să picure timp de 30 de minute. Ștergeți umezeala din pulpa de vinete cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați pulpa de vinete și ceapa în untul fierbinte până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă firimiturile de pâine, ciupercile, condimentele italiene și piperul negru în amestecul de vinete până se combină bine. Puneți amestecul în coji de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
VineteVinete
UntUnt
Coji De PasteCoji De Paste
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cojile de vinete sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Presărați brânză elvețiană, reveniți la cuptor și coaceți până când brânza s-a topit, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista