Vinete Cu Umplutură De Ciuperci
Vinetele cu umplutură de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 557 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,93 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pesmet, piper măcinat, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 89 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Vinete cu umplutură de ciuperci, Cupe de vinete cu umplutură de pâine de porumb, și Vinete coapte cu umplutură de brânză sărată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8x8 inci.
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime și scoateți carnea, lăsând coji de aproximativ 1/4 inch grosime. Tăiați pulpa și puneți-o într-o strecurătoare.
Se presară sare și se lasă pulpa de vinete să picure timp de 30 de minute. Ștergeți umezeala din pulpa de vinete cu un prosop de hârtie.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați pulpa de vinete și ceapa în untul fierbinte până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă firimiturile de pâine, ciupercile, condimentele italiene și piperul negru în amestecul de vinete până se combină bine. Puneți amestecul în coji de vinete.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cojile de vinete sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Presărați brânză elvețiană, reveniți la cuptor și coaceți până când brânza s-a topit, încă aproximativ 5 minute.