Vinete cu Tahina
Vinetele cu Tahinan sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vinete, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hummus bi Tahina, Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete, și Cum se Spiralizează o vinete: tăiței de vinete.
Instrucțiuni
Puneți vinetele la grătar peste un grătar cu gaz până când pielea este complet carbonizată sau înțepată și puneți-o pe o foaie de prăjituri și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 232° timp de 20 de minute sau până când este moale în interior. Mișto.
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime, scurgeți lichidul și scoateți pulpa. Apăsați pulpa printr-o moară de alimente sau pulsați într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel.
Se amestecă pătrunjelul, tahina, sucul de lămâie și usturoiul. Pentru un baba ghanouj mai subțire, de culoare mai albă, adăugați puțină apă.
Se condimentează cu sare și piper cayenne după gust și se ornează cu pătrunjel tocat suplimentar.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;