Vinete Consistente Parmezan
Vinete consistente parmezan necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet, vinete, sos marinara și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Supă consistentă de Escarole, orz și parmezan, și Minestrone de iarnă copioasă cu ulei de Chili, coajă de lămâie și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina și ouăle în boluri separate de mică adâncime. Într-un alt castron, combinați pesmetul, busuiocul, oregano, sarea și piperul. Înmuiați feliile de vinete în făină și apoi în ouă; înveliți cu amestec de firimituri.
Într-o tigaie mare, gătiți vinetele în ulei în loturi până se rumenesc pe ambele părți; scurgeți. Aranjați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Se acoperă cu sos marinara și brânză.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 15 minute. Descoperiți; coaceți 5-10 minute mai mult sau până se rumenesc.