Vinete Consistente Parmezan

Vinete Consistente Parmezan
Vinete consistente parmezan necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet, vinete, sos marinara și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Supă consistentă de Escarole, orz și parmezan, și Minestrone de iarnă copioasă cu ulei de Chili, coajă de lămâie și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina și ouăle în boluri separate de mică adâncime. Într-un alt castron, combinați pesmetul, busuiocul, oregano, sarea și piperul. Înmuiați feliile de vinete în făină și apoi în ouă; înveliți cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o tigaie mare, gătiți vinetele în ulei în loturi până se rumenesc pe ambele părți; scurgeți. Aranjați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Se acoperă cu sos marinara și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 15 minute. Descoperiți; coaceți 5-10 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista