Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Vinetele coapte cu sos de ciuperci și roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 146 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, condimente, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Vinete coapte cu sos de ciuperci și roșii, Vinete Coapte (Vinete) Ala Ce CE Cu Sos De Ciuperci De Roșii, și Vinete coapte cu Portabellas și sos de roșii (Vegetarian) pentru rețete similare.