Vinete coapte cu pansament cu iaurt de coriandru

Vinete coapte cu pansament cu iaurt de coriandru
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, vinete coapte cu sos de iaurt coriandru ar putea fi un uimitor lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ghimbir, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 64 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Vinete prăjite cu sos de susan, Vinete coapte cu fasole cannellini, și Vinete la cuptor cu sos de iaurt cu lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lăsând tulpina aprinsă, tăiați vinetele pe jumătate pe lungime și marcați carnea adânc cu un cuțit ascuțit într-un mod încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați într-un vas de copt puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se amestecă uleiul de măsline și sucul de lămâie, apoi se perie pe suprafața marcată a vinetei. Se condimentează cu piper negru proaspăt măcinat și se coace descoperit timp de 25-30 de minute, până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, puneți cuscusul într-un castron mare, turnați peste bulionul care fierbe și lăsați la macerat 10 minute până când tot bulionul este absorbit. Pufați cu o furculiță, apoi amestecați caisele, roșiile, ceapa de primăvară și nucile de pin în cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se presară cu scorțișoară și se aruncă bine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
7
Scoateți vinetele din cuptor și scoateți carnea, având grijă să păstrați pielea intactă. Se toacă carnea și se aruncă în amestecul de cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați cojile de vinete înapoi în vasul de copt și lingurați amestecul de cuscus în ele, îngrămădindu-l pentru a ține o cantitate generoasă în fiecare. Împrăștiați orice amestec de cuscus rămas în jurul marginii vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Reveniți la cuptor timp de 10 minute pentru a încălzi în timp ce amestecați toate ingredientele pentru pansament, adăugați o picătură de apă dacă pansamentul este prea gros. Pentru a servi, îngrămădiți amestecul de cuscus liber sub vinetele umplute, astfel încât acestea să fie sprijinite pe o pantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Stropiți peste pansament și serviți cu salată mixtă de frunze.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista