Vinete coapte cu pansament cu iaurt de coriandru

Vinete coapte cu pansament cu iaurt de coriandru
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, vinete coapte cu sos de iaurt coriandru ar putea fi un uimitor lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ghimbir, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 64 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Vinete prăjite cu sos de susan, Vinete coapte cu fasole cannellini, și Vinete la cuptor cu sos de iaurt cu lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Lăsând tulpina aprinsă, tăiați vinetele pe jumătate pe lungime și marcați carnea adânc cu un cuțit ascuțit într-un mod încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați într-un vas de copt puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se amestecă uleiul de măsline și sucul de lămâie, apoi se perie pe suprafața marcată a vinetei. Se condimentează cu piper negru proaspăt măcinat și se coace descoperit timp de 25-30 de minute, până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, puneți cuscusul într-un castron mare, turnați peste bulionul care fierbe și lăsați la macerat 10 minute până când tot bulionul este absorbit. Pufați cu o furculiță, apoi amestecați caisele, roșiile, ceapa de primăvară și nucile de pin în cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se presară cu scorțișoară și se aruncă bine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
7
Scoateți vinetele din cuptor și scoateți carnea, având grijă să păstrați pielea intactă. Se toacă carnea și se aruncă în amestecul de cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați cojile de vinete înapoi în vasul de copt și lingurați amestecul de cuscus în ele, îngrămădindu-l pentru a ține o cantitate generoasă în fiecare. Împrăștiați orice amestec de cuscus rămas în jurul marginii vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Reveniți la cuptor timp de 10 minute pentru a încălzi în timp ce amestecați toate ingredientele pentru pansament, adăugați o picătură de apă dacă pansamentul este prea gros. Pentru a servi, îngrămădiți amestecul de cuscus liber sub vinetele umplute, astfel încât acestea să fie sprijinite pe o pantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Stropiți peste pansament și serviți cu salată mixtă de frunze.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista