Vinete coapte cu pansament cu iaurt de coriandru
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, vinete coapte cu sos de iaurt coriandru ar putea fi un uimitor lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ghimbir, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 64 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Vinete prăjite cu sos de susan, Vinete coapte cu fasole cannellini, și Vinete la cuptor cu sos de iaurt cu lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Lăsând tulpina aprinsă, tăiați vinetele pe jumătate pe lungime și marcați carnea adânc cu un cuțit ascuțit într-un mod încrucișat.
Așezați într-un vas de copt puțin adânc.
Se amestecă uleiul de măsline și sucul de lămâie, apoi se perie pe suprafața marcată a vinetei. Se condimentează cu piper negru proaspăt măcinat și se coace descoperit timp de 25-30 de minute, până când carnea este fragedă.
Între timp, puneți cuscusul într-un castron mare, turnați peste bulionul care fierbe și lăsați la macerat 10 minute până când tot bulionul este absorbit. Pufați cu o furculiță, apoi amestecați caisele, roșiile, ceapa de primăvară și nucile de pin în cuscus.
Se presară cu scorțișoară și se aruncă bine împreună.
Scoateți vinetele din cuptor și scoateți carnea, având grijă să păstrați pielea intactă. Se toacă carnea și se aruncă în amestecul de cuscus.
Așezați cojile de vinete înapoi în vasul de copt și lingurați amestecul de cuscus în ele, îngrămădindu-l pentru a ține o cantitate generoasă în fiecare. Împrăștiați orice amestec de cuscus rămas în jurul marginii vasului.
Reveniți la cuptor timp de 10 minute pentru a încălzi în timp ce amestecați toate ingredientele pentru pansament, adăugați o picătură de apă dacă pansamentul este prea gros. Pentru a servi, îngrămădiți amestecul de cuscus liber sub vinetele umplute, astfel încât acestea să fie sprijinite pe o pantă.
Stropiți peste pansament și serviți cu salată mixtă de frunze.