Vinete Caponatina

Vinete Caponatina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponatinan de vinete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $1.87 pe portie. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de nuci de pin, coaste de țelină interioare fragede, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Toasturi Caponatina, Caponatina vegetală dulce-acrișoară, și Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți caperele cu apă caldă și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se scurge bine. Între timp, curățați parțial vinetele, lăsând dungi verticale. Tăiați vinetele cu dungi în zaruri de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 inch de ulei vegetal la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați o pătrime din vinete la un moment dat și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Aruncați uleiul vegetal și ștergeți tigaia. În aceeași cratiță, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ceapa feliată și frunzele de dafin și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați caperele, țelina, roșiile, măslinele și nucile de pin și fierbeți, amestecând de câteva ori, până când legumele sunt încălzite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9
Într-o cratiță mică, dizolvați zahărul în oțet la foc moderat. Amestecați amestecul de oțet în legume cu vinetele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Transferați într-un castron de servire. Condimentați caponatina cu sare și piper negru și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista