Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponatinan de vinete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $1.87 pe portie. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de nuci de pin, coaste de țelină interioare fragede, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Toasturi Caponatina, Caponatina vegetală dulce-acrișoară, și Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, acoperiți caperele cu apă caldă și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scurge bine. Între timp, curățați parțial vinetele, lăsând dungi verticale. Tăiați vinetele cu dungi în zaruri de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 inch de ulei vegetal la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați o pătrime din vinete la un moment dat și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Aruncați uleiul vegetal și ștergeți tigaia. În aceeași cratiță, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa feliată și frunzele de dafin și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați caperele, țelina, roșiile, măslinele și nucile de pin și fierbeți, amestecând de câteva ori, până când legumele sunt încălzite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De Porumb
9
Într-o cratiță mică, dizolvați zahărul în oțet la foc moderat. Amestecați amestecul de oțet în legume cu vinetele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Transferați într-un castron de servire. Condimentați caponatina cu sare și piper negru și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat