Antipasto de vinete necesită în jur 9 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 183 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Un amestec de pastă de roșii, oțet de vin, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete Antipasto, Vinete (Vinete) Antipasto, și Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un vas mediu de copt, amestecați vinetele, ceapa, usturoiul, ardeiul gras verde, ciupercile și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
Ulei De Măsline
Vinete
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Gatiti acoperit 10 minute in cuptorul preincalzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți amestecul de vinete din cuptor și amestecați în apă, măsline verzi umplute feliate, sare, pastă de roșii, oțet de vin roșu, zahăr, busuioc, oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Măsline Verzi
Pasta De Tomate
Vinete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Busuioc
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Continuați să coaceți 30 de minute sau până când vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
6
Se răcește amestecul la frigider cu 8 ore sau peste noapte înainte de servire.