Vinaigretă Caldă De Slănină
Vinaigreta caldă de slănină este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 134 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați muștar cu granulație grosieră, oțet balsamic, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Vinetă Caldă De Slănină-Ciuperci, Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină, și Fasole verde cu vinetă caldă de slănină.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în tigaie. Zdrobiți slănina și rezervați pentru o altă utilizare.
Gătiți șalotele și usturoiul în picături fierbinți la foc mediu, amestecând ocazional, 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați zahăr brun și gătiți, amestecând continuu, 1 minut sau până când zahărul este dizolvat.
Procesați amestecul de usturoi, Sucul de portocale și următoarele 4 ingrediente într-un blender până se combină.