Vin Roșu-Sos De Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați sosul de tigaie cu vin roșu-muștar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă are 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, vin roșu corpolent, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este îmbunătățit. Rețete similare sunt Somon de ardei muștar cu sos de vin roșu, Filet de vită în ciuperci, muștar și sos de vin roșu, și Medalioane de porc cu crustă de semințe de muștar cu sos de vin roșu.
Instrucțiuni
Bateți bulionul, vinul și muștarul într-o ceașcă de măsurare.
Se toarnă conținutul cupei de măsurare într-o tigaie încălzită; se fierbe până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate. Înclinați tigaia astfel încât lichidul să fie pe o parte a tigaiei, apoi amestecați untul până când sosul este neted. Puneți sosul peste fripturile fierte și serviți imediat.