Vin roșu condimentat și Granita de rodie

Vin roșu condimentat și Granita de rodie
Nevoie de o desert fără gluten și fără lactate? Vinul roșu condimentat și Granita de rodie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 7 porții cu 202 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, merlot, suc de rodie-mandarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt Granita De Rodie-Ananas, Cocktail De Granita Cu Kiwi De Rodie, și Cookie-uri mari de avere cu Granita de rodie.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Se amestecă sucul în amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Îngheț, neacoperit, 1 oră. Răzuiți întregul amestec cu o furculiță pentru a sparge cristalele de gheață. Congelați încă 1 oră, răzuind din nou cu o furculiță după 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Scoop 1/4 cana granita în fiecare din 7 (10 uncii) stem pahare; top fiecare cu 2 linguri biciuit topping. Repetați straturile de 3 ori, terminând cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
5
Sfaturi pentru Granita: deși amestecurile îngheață mai repede în tigăile metalice, am folosit un vas de sticlă, deoarece această rețetă are un conținut ridicat de acid din vin, iar acidul ar putea reacționa cu o tigaie din aluminiu. O furculiță este cea mai bună ustensilă pentru a răzui amestecul înghețat, deoarece produce o gheață frumoasă cu granulație fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți granita în boluri sau pahare răcite, deoarece gheața se topește rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Granita (grah-NEE-TAH), sau gheața italiană, trebuie să fie intens aromată pentru a fi autentică. Toppingul cremos biciuit echilibrează aroma gheții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate1
Revista