Vin roșu condimentat și Granita de rodie
Nevoie de o desert fără gluten și fără lactate? Vinul roșu condimentat și Granita de rodie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 7 porții cu 202 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, merlot, suc de rodie-mandarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt Granita De Rodie-Ananas, Cocktail De Granita Cu Kiwi De Rodie, și Cookie-uri mari de avere cu Granita de rodie.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Se amestecă sucul în amestecul de vin.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Îngheț, neacoperit, 1 oră. Răzuiți întregul amestec cu o furculiță pentru a sparge cristalele de gheață. Congelați încă 1 oră, răzuind din nou cu o furculiță după 30 de minute.
Scoop 1/4 cana granita în fiecare din 7 (10 uncii) stem pahare; top fiecare cu 2 linguri biciuit topping. Repetați straturile de 3 ori, terminând cu topping biciuit.
Sfaturi pentru Granita: deși amestecurile îngheață mai repede în tigăile metalice, am folosit un vas de sticlă, deoarece această rețetă are un conținut ridicat de acid din vin, iar acidul ar putea reacționa cu o tigaie din aluminiu. O furculiță este cea mai bună ustensilă pentru a răzui amestecul înghețat, deoarece produce o gheață frumoasă cu granulație fină.
Serviți granita în boluri sau pahare răcite, deoarece gheața se topește rapid.
Granita (grah-NEE-TAH), sau gheața italiană, trebuie să fie intens aromată pentru a fi autentică. Toppingul cremos biciuit echilibrează aroma gheții.