Vin Fiert Pere Seckel
Vin fiert pere Seckel necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de zahăr, pere seckel, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Vanilie Braconat Seckel Pere Cu Miere & Condimente Calde, Pere De Vin Roșu, și Pere Fiert În Vin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați împreună Merlot (rezervând 2 căni), anason stelat, băț de scorțișoară și zahăr. Aduceți la fierbere.
Adăugați pere și restul de 2 căni de Merlot. Lăsați perele să gătească în vin și arome, fierbând la fierbere scăzută.
Într-un castron mic, amestecați împreună mascarpone, zahăr și smântână.
Adăugați mentă proaspătă, dacă doriți.
Așezați o bucată de brânză mascarpone pe fiecare farfurie. Se acoperă cu 1 sau 2 pere și se servește.