Vin Fiert
Vinul fiert ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 171 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fructe de pădure, ghimbir, portocaliu buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, curățați coaja de portocală în fâșii lungi. (Rezervați fructele pentru o altă utilizare.)Într-o cratiță mare, fierbeți ușor coaja, sucul de mere, mierea, ghimbirul, ienibaharul și 2 bețișoare de scorțișoară timp de 20 de minute. Se amestecă vinul și se gătește doar până se încălzește.
Se servește fierbinte cu bețișoarele de scorțișoară rămase.Sfat: pentru o atingere suplimentară, spike-l cu un strop de Cointreau.
Adăugați 1/4 cană Cointreau sau un alt lichior cu aromă de portocală în oală.