Vietnameză

Vietnameză
Rețeta Vietnameză ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. Pentru $ 5.61 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 992 calorii, 62g de proteine, și 29G de grăsime per portie. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți chuck de vită, mușchi de vită, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Vietnameză Pho, și Oală Fierbinte Vietnameză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, aduceți 6 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați oasele și mandrina de vită într-un al doilea vas și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se fierbe puternic timp de 5 minute. Folosind clești, transferați cu grijă oasele și carnea de vită în primul vas cu apă clocotită. Aruncați apa în care se gătește carnea (aceasta curăță oasele și carnea și reduce impuritățile care pot întuneca bulionul). Când apa revine la fierbere, reduceți căldura la foc mic. Îndepărtați adesea suprafața pentru a îndepărta orice spumă și grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ghimbirul carbonizat și ceapa, sosul de pește și zahărul. Se fierbe până când mandrina de vită este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți 1 bucată și scufundați în apă rece timp de 10 minute pentru a preveni întunecarea și uscarea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se scurge, apoi se taie în felii subțiri și se lasă deoparte.
6
Lăsați cealaltă bucată de chuck de vită să continue să gătească în bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Când bulionul fierbe aproximativ 1 1/2 ore în total, înfășurați anasonul stelar și cuișoarele într-o pungă de condimente sau o bucată de pânză de brânză și adăugați în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
8
Lăsați să se infuzeze până când bulionul este parfumat aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Scoateți și aruncați atât punga de condimente, cât și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați sarea și continuați să fierbeți, degresând după cum este necesar, până când este gata să asamblați vasul. Supa trebuie să gătească cel puțin 2 ore. (Bulionul va avea un gust sărat, dar va fi echilibrat odată ce se adaugă tăiței și acompaniamentele.) Lăsați mandrina și oasele rămase să fiarbă în oală în timp ce asamblați bolurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Pentru a servi, așezați tăiței gătite în boluri preîncălzite. (Dacă tăiței nu sunt fierbinți, reîncălziți-i într-un cuptor cu microunde sau înmuiați-i scurt în apă clocotită pentru a preveni răcirea supei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Așezați câteva felii de mandrină de vită și filetul crud pe tăiței. Aduceți bulionul la fierbere; puneți aproximativ 2 până la 3 căni în fiecare bol. Bulionul va găti carnea de vită crudă instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Friptură De PorcFriptură De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Garnisiți cu ceapă galbenă, scallions și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
14
Serviți imediat, invitând oaspeții să garnisească bolurile cu varză de fasole, ierburi, ardei iute, suc de lămâie și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista