Veveriță și legume cu aragaz lent
Veverița și legumele cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, bulion de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură și legume elvețiene cu aragaz lent, Pui cu aragaz lent cu legume și orez, și Legume Cu Rădăcină Balsamică Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, morcovii, cartofii, ardeiul gras, usturoiul, bulionul de pui, sarea și piperul într-un aragaz lent.
Așezați carnea de veveriță deasupra amestecului de legume.
Se toarnă suficientă apă peste amestec pentru a acoperi complet. Acoperiți și gătiți la maxim 6 ore. Se amestecă făina în amestec și se fierbe încă 2 ore.