Versiunea mea a prietenului meu Jon ' s Polish Stir-Fry și Pierogis pot Stickers cu ierburi și smântână

Versiunea mea a prietenului meu Jon ' s Polish Stir-Fry și Pierogis pot Stickers cu ierburi și smântână
Versiunea mea de poloneză Stir-Fry prietenul meu Jon și Pierogis Oală autocolante cu ierburi și smântână ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 914 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de sare și piper, mărar, o frunză de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită și varză într-o oală (ușor + Paleo ) , Pierogis de cartofi și brânză cu smântână, ciuperci și usturoi, și Varză De Smântână Poloneză.

Instrucțiuni

1
Acoperiți fundul unei tigaie cu unt înmuiat. Aranjați pierogis în tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 1 cană de apă în tigaie. Acoperiți tigaia și puneți-o la foc mediu. Gatiti acoperit 8 minute, se scoate capacul și se fierbe orice lichid în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Brown kielbasa și scoateți din tigaie. Acoperiți kielbasa cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Scurgeți grăsimea și adăugați 1 lingură de ulei vegetal și 1 lingură de unt. Ridicați căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Se adaugă ceapa în tigaie și se sotează câteva minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați kale tocat în loturi pe măsură ce se ofilește în tigaie. Când varza este ofilită, adăugați varză murată. Se condimentează cu muștar, boia de ardei, sare și piper. Întoarce-l pe kielbasa la pan. Aruncați pentru a combina și a transfera într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
KielbasaKielbasa
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați pierogisul să se "lipească" și să se rumenească în unt pe măsură ce lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
Îndepărtați pierogisul crocant de pe foc pe o farfurie.
9
Se amestecă împreună ierburile tocate și smântâna și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
10
Serviți cu pierogis.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriichinezasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista