Vermicelli în ulei de Chili, sos de soia și oțet

Vermicelli în ulei de Chili, sos de soia și oțet ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 293 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, la 2 mese tahini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Burgeri chili Brooklyn cu sos de grătar afumat cu ulei și oțet Slaw, Taitei Cu Sos De Soia, și Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert. Dacă utilizați vermicelli de fasole mung: adăugați vermicelli în apa clocotită și scoateți oala de pe foc. Înmuiați până se înmoaie, dar nu moale, 3 până la 5 minute.
Scurgeți vermicelli și clătiți sub apă curentă rece. Pune deoparte. Dacă utilizați vermicelli de cartofi dulci: gătiți vermicelii în apa clocotită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, aproximativ 7 până la 15 minute, în funcție de lățimea tăiței.
Scurgeți vermicelli și clătiți sub apă curentă rece. Pune deoparte.
Între timp, combinați uleiul de chili, sosul de soia, oțetul chinkiang, zahărul, sarea și tahini într-un castron mare și bateți până se omogenizează.
Adăugați tăiței și aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu arahide tocate, scallions și coriandru. Dacă sunt serviți la rece, tăiței de fasole mung pot fi preparați cu aproximativ o oră în avans și refrigerați.
Servite fie calde, fie reci, tăiței de cartofi dulci pot fi serviți pregătiți cu o zi în avans și refrigerați până când sunteți gata de mâncare. Pentru a servi fierbinte: reîncălziți tăiței într-o cratiță la foc mediu după ce le-ați îmbrăcat, adăugând lichid după cum este necesar pentru a preveni uscarea sau arderea sosului.