Verdeturi ofilite cu Ricotta Salata
Verdeturi ofilite cu Salatan Ricotta este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 121 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, brânză ricotta salata și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Se soteaza verdeturi mixte cu masline si salata de Ricotta, Orecchiette cu verdeață, fasole Garbanzo și ricotta Salata, și Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și Balsamic îmbătrânit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Spălați verdele, dar nu uscați. Tăiați tulpinile mari și tăiați grosolan. Pune deoparte.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare, grea, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sotati timp de 4 minute.
Adăugați usturoiul și sotati timp de 4 minute mai mult.
Adăugați verdele, bulionul de pui, sosul de soia și piperul. Gatiti, amestecand des, pana cand verdele s-au ofilit si au devenit fragede, aproximativ 7-10 minute.
Transferați verdeața gătită pe o farfurie de servire și sfărâmați brânza ricotta salata deasupra.