Verdeață Și Fasole Fierte

Verdeață Și Fasole Fierte
Verdele și fasolea fierte sunt un fără gluten rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 107 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole, nerafinat, apă folosită pentru a blanche verdele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fasole fiartă cu verdeață și șuncă, Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Verdeață Înăbușită.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista