Verdeață Sudică

Verdeață Sudică
Verdele de Colard sudic este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cârligul de șuncă, verdeața, piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață Sudică, și Verdeață Sudică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În oală de 10 litri sau cuptor olandez, încălziți bulionul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa, usturoiul și cârligul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se încălzește până la fierbere.
4
Adăugați cu grijă verdeață, câte o pungă pe rând. Odată ce verdele s-a ofilit, amestecați sare, piper și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VerziiVerzii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Capac; gatiti 1 ora 30 minute pana la 2 ore sau pana cand verdele ajunge la sensibilitatea dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
6
Scoateți cârligul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
7
Scoateți șunca din os; aruncați osul. Tăiați șunca; reveniți la oală și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca beciurile de stepă Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista