Verdele savuroase în stil sudic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 118 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, bulion de șuncă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Verdeață De Nap În Stil Sudic, Verdeață În Stil Sudic, și Verdeață În Stil Sudic.
Instrucțiuni
1
Combinați cârligele de șuncă și 6 căni de apă într-o oală; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 până la 30 de minute. Se amestecă cubulețe de bulion de șuncă, zahăr, saramură și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Ham Hock
Piper
Zahăr
Apă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați cârligele de șuncă și verdeața într-un aragaz lent de 5 litri; se toarnă lichid de gătit deasupra. Acoperiți și gătiți la setare scăzută 8 ore sau până când verdeața este fragedă, dar nu moale, adăugând mai multă apă, după cum este necesar, pentru a menține crock cel puțin pe jumătate plin de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham Hock
Verzii
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Îndepărtați cârligele de șuncă, tăiați carnea și reveniți la aragazul lent.