Verdeață picantă de muștar cu tăiței asiatici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați muștarul picant cu tăiței asiatici. Această rețetă vegană servește 6 și costă $2.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 819 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de verdeață de muștar, muguri de fasole, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fidea Potlikker cu verdeață de muștar, Tăiței Dan Dan cu verdeață de muștar Murat, și Tăiței asiatici cu verdeață proaspătă și murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj.
Scurgeți și clătiți tăiței și puneți-i într-un castron.
Adăugați uleiul de susan și aruncați pentru a acoperi.
Combinați toate ingredientele sosului într-un castron și amestecați pentru a amesteca.
Încălziți o tigaie grea sau wok la foc mediu-mare, adăugați uleiul vegetal și, când este fierbinte, adăugați ghimbirul, usturoiul și chile și amestecați câteva minute.
Adăugați bulionul, iar când fierbeți, adăugați verdeața și gătiți până se termină.
Adăugați ciupercile și fasolea mung și gătiți câteva minute.
Se amestecă sosul în amestecul de legume, se adaugă tăiței și se aruncă pentru a acoperi și reîncălzi.
Puneți tăiței într-un castron, garnisiți cu semințe de susan prăjite și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;