Verdeață de păpădie înăbușită cu usturoi cu Pancetta
Usturoi-fiert păpădie verde cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 108 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Verdeață de păpădie cu usturoi prăjit și migdale, Păpădie verde și usturoi gătite în grăsime de rață, și Paste Primavera Cu Usturoi Verde Și Verdeață De Păpădie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați pancetta. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este crocanta si toata grasimea a fost redata, 3 pana la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie căptușită cu hârtie pentru a se scurge și a o lăsa deoparte.Reduceți căldura la minim și lăsați grăsimea topită să se răcească ușor.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă, 2 până la 3 minute.
Adăugați bulionul de pui și verdeața apoi acoperiți tigaia. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți 1 până la 2 minute, până când verdele se ofilesc. Descoperiți tigaia și adăugați zahărul și sarea după gust. Se amestecă pentru a combina bine. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți până când verdeața este fragedă, cu 5 până la 10 minute mai mult. Verdele poate fi servit cald sau la temperatura camerei, garnisit cu pancetta rezervată.