Verdele de primăvară și supa de fasole Lima este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 229 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Supă de șuncă și fasole Lima, Supă De Fasole Lima, și Supă de șuncă și fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă suficientapă rece pentru a acoperi; lasa la macerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Scurgeți fasolea; așezați într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
4
Adăugați verdela oală; gatiti pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se scurge; pus deoparte.
6
Încălziți 3 linguri de ulei în același vasla foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
7
Adăugați țelină,morcovi și ceapă. Saut până când ceapa este translucidă,aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
8
Adăugați bulion, roșii șiamestec de fasole. Reduceți căldura la minim. Simmer20 minute pentru a permite aromelor să se amestece. Acoperiși lăsați supa să se odihnească 15 minute. Supă de ladă în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Bulion
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
9
Se presară cu brânză șise stropeste cu restul de 1 lingura de ulei.