Verdeață de primăvară, fenicul și mere

Spring greens , fennel & apples este o farfurie care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, verdeață de primăvară, bulb de fenicul și mere. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Verdeață de primăvară cu vinaigretă de portocale-fenicul, Salată marinată de fenicul crud cu ridichi, morcov și verdeață de primăvară, și Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau într-o tigaie mare.
Adăugați verdeața de primăvară, feniculul și merele, condimentați și prăjiți timp de 2-3 minute pentru a ofili legumele.
Adăugați sucul de lămâie și gătiți încă 1 min până când totul este gătit, dar are totuși o mușcătură frumoasă.
Se presară cu frunzele rezervate și se servește imediat.