Verdeață cu usturoi și lămâie
Verdele cu usturoi și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 90 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați verdeață sfâșiată, sare, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Lămâie-Usturoi Verde Sote, Lemon usturoi verde și ceapă, și Verzi Sotate Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Aduceți 4 litri de apă la fierbere într-un vas de 8 litri.
Adăugați verdeață; acoperiți și gătiți 20 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Se adauga usturoiul, si saut 30 de secunde sau pana se rumeneste usor.
Combinați verdeața, amestecul de usturoi și sarea într-un castron mediu; aruncați bine.
Se servește cu pene de lămâie.