Verzii cu porumb prăjit și salată de piper este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 69 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, smântână, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crabi cu coajă moale cu gust de porumb, verdeață de câmp și sos de ardei roșu prăjit, Salată de porumb și ardei prăjiți, și Salată de porumb prăjit și ardei roșu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Așezați porumbul pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 12 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând o dată. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Combinați porumbul, ardeiul gras, ceapa și ardeiul jalapeo într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Piper
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați smântâna, oțetul și sarea, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de porumb, aruncând în strat; se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Porumb
6
Împărțiți verdele uniform între 8 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană amestec de porumb și aproximativ 1 linguriță nuci de pin.