Verdeață cu salată prăjită de porumb și piper
Verzii cu porumb prăjit și salată de piper este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 69 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, smântână, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crabi cu coajă moale cu gust de porumb, verdeață de câmp și sos de ardei roșu prăjit, Salată de porumb și ardei prăjiți, și Salată de porumb prăjit și ardei roșu.
Instrucțiuni
Așezați porumbul pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 12 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând o dată. Mișto.
Combinați porumbul, ardeiul gras, ceapa și ardeiul jalapeo într-un castron mare.
Combinați smântâna, oțetul și sarea, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de porumb, aruncând în strat; se răcește 1 oră.
Împărțiți verdele uniform între 8 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană amestec de porumb și aproximativ 1 linguriță nuci de pin.