Verdeață Collard cu brânză Pimiento

Verdeață Collard cu brânză Pimiento
Reteta Collard Greens cu brânză Pimiento ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această garnitură are 333 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pimientos, sare kosher, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Verdeață, brânză albastră și salată de mere, Sandviș cu brânză la grătar cu șuncă și verdeață înăbușită, și Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau o oală cu fund greu la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați cârnații și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
3
Adăugați ceapa, usturoiul și sarea și piperul măsurate și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.Creșteți căldura la mare, adăugați apa și aduceți la fierbere. Amestecați verdeața câte o mână, adăugând mai multe pe măsură ce se ofilesc, până când sunt toate în oală. Acoperiți cu un capac etanș, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când verdeața este fragedă, dar nu moale, aproximativ 25 de minute.Descoperiți oala, adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand branzeturile sunt topite si combinate si amestecul este incalzit, aproximativ 4 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
VerziiVerzii
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista