Verde De Muștar Calabrese
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Verdele de muștar Calabrese ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 25 de porții cu 58 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Verde De Muștar Calabrese, Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), și Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați jumătate din verdeață și gătiți, amestecând de câteva ori, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați verdeața într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece. Repetați cu verdele rămas.
Se scurge foarte bine. Tăiați grosolan verdeața.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat până când usturoiul se rumeneste, aproximativ 1 minut.
Adăugați verdele și amestecați bine. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când verdele se încălzește, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați verdeața într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă oțetul și se servește.