Verde amestecat cu nuci de parmezan
Verde amestecat cu nuci de parmezan este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 185 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de radicchio, parmezan, bucăți de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Verde amestecat cu zmeură și nuci, Pere și nuci cu verdețuri mixte, și Verde amestecat cu portocale mandarine și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. în 9-inch tigaie pătrat, unt de căldură și sare în cuptor 2-3 minute sau până la Bulbuc. Se amestecă nucile.
Coaceți descoperit 5 minute.
Se presară cu brânză; aruncați până când nucile sunt acoperite uniform.
Coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este maro deschis; rece.
Într-un castron mare, rupeți salata verde, andive, radicchio și spanac în bucăți de mușcătură (aproximativ 12 căni).
Adăugați pansament și nuci; aruncați până când verdeața este bine acoperită.