Vegan (spune ce?! Gumbo

Vegan (spune ce?! Gumbo
Vegan (spune ce?!) Gumbo este un vegan rețetă cu 10 porții. Această supă are 192 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, piper cayenne, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă de la Toateretete are 57 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Gumbo-laya" (Gumbo + Jambalaya) tocană, Gumbo verde (gumbo z ' herbes), și Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă ceapa, ardeii grași, țelina și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Transferați amestecul de legume într-un castron mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Încălziți restul de 1/3 cană de ulei de canola în aceeași tigaie la foc mediu timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Bateți făina, amestecând constant până când rouxul se întunecă și are un miros de nuci, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Reduceți căldura la minim și turnați aproximativ o cană de bulion de legume, amestecând constant până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se amestecă amestecul de legume și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Se toarnă încă o ceașcă de bulion de legume, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
9
Se amestecă în vinete, okra, fasole roșie, sare, cimbru, busuioc, pudră de file, piper cayenne, piper negru, boia de ardei, chimen, fum lichid, frunze de dafin și restul de 4 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fasole RoșieFasole Roșie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
BameBame
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Acoperiți și continuați să fierbeți timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Granbazan Eticheta Ambar Albarino
Culoare aurie palidă, cu reflexe strălucitoare de lămâie spre margine. Mare complexitate olfactivă, reflectând clar caracteristicile varietale cu arome de fructe proaspete însămânțate, ananas, măr verde, lămâie și banană. Umplerea gurii cu o aciditate crocantă. Gust elegant, echilibrat și plăcut.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista