Vasile Roui

Vasile Roui
Nevoie de un garnitură fără lactate? Basil Roui ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare de mare, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este bine. Încercați Muschiulet de vita cu crema de busuioc cu salata de pepene verde-busuioc si plantain la gratar, Pui De Busuioc Prăjit, Cartofi De Busuioc, Salată De Prune Frisee, și Coca incredibilă: Galette de busuioc de căpșuni cu frișcă de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună busuiocul, roșiile, firimiturile de pâine, usturoiul, jalapeno, sarea de mare și uleiul de măsline. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Serviți cu dippers preferate!
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista