Vase calde de caise și migdale
Ghivecele calde de caise și migdale necesită în jur 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 156 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Mergeți la magazin și ridicați caise semi-uscate, migdale, miere limpede și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare sunt Oale de arțar de Cr Crincalme cu pralină de migdale, Încălzire Cu Caise Cu Nuci, și Salată Caldă De Pui Cu Caise.
Instrucțiuni
Îngrășați caisele fierbând în suc de mere și condimente amestecate timp de 5 minute. Împărțiți-le între 2 feluri de mâncare ramekin. Lingura peste fromage frais sau iaurt.
Se presară migdale prăjite și un strop de miere.