Varză Înecată: Verza Affogata

Varză Înecată: Verza Affogata
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și hor d ' oeuvre primordial? Varză înecată: Verzan Affogata ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 1,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, vin alb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Fattisu di Verza: produse de patiserie rustice cu varză, Verza stufata (varză Savoy fiartă), și Tortan Ahogada (Sandwich Cu Carne De Vită Înecată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pancetta sau slănina, ceapa, rozmarinul și usturoiul și amestecați bine cu o lingură sau cu mâna pentru a combina. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, combinați amestecul cu uleiul și gătiți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați varza și amestecați-o pentru a acoperi cu amestecul. Se condimentează cu sare și piper după gust și se toarnă vinul. Aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 1 AnanasLa 1 Ananas
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista