Varză Roșie Sotată

Varză Roșie Sotată
Varza roșie sotată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 137 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 193 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oțet de mere, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Varză Sotată, și Varză Sotată.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă ulei și ceapă și se sotează 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați varza și întoarceți-o în tigaie, sotând-o până se ofilește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați oțet în tigaie și întoarceți varza în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați zahăr peste varză și întoarceți din nou. Se condimentează cu semințe de muștar, sare și piper și se reduce puțin focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
VarzăVarză
ZahărZahăr
6
Lăsați varza să continue să gătească 10 minute sau până când este gata de servit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista