Varză Roșie Sotată
Varza roșie sotată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 137 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 193 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oțet de mere, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Varză Sotată, și Varză Sotată.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Se adaugă ulei și ceapă și se sotează 2 minute.
Adăugați varza și întoarceți-o în tigaie, sotând-o până se ofilește, 3 până la 5 minute.
Adăugați oțet în tigaie și întoarceți varza în ea.
Presărați zahăr peste varză și întoarceți din nou. Se condimentează cu semințe de muștar, sare și piper și se reduce puțin focul.
Lăsați varza să continue să gătească 10 minute sau până când este gata de servit, amestecând ocazional.