Varză roșie cu cârnați și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza roșie cu cârnați și mere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, varză, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați afumați cu varză și mere, Varză roșie fiartă cu cârnați și mere, și Cârnați n 'varză" tăiței " cu mere prăjite.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Îndepărtați carcasele din 6 uncii cârnați italieni de curcan.
Adăugați cârnați și 1 cană de ceapă roșie feliată subțire la tigaie; gătiți 4 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați 6 căni de varză roșie feliată subțire, 1 1/2 căni mărul Granny Smith decojit tocat mărunt, 2/3 cană suc de mere, 2 linguri zahăr brun închis, 2 linguri oțet de vin roșu, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță cimbru uscat, 1/8 linguriță piper negru și 1 frunză de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când varza este fragedă, amestecând ocazional. Aruncați frunza de dafin.