Varză Roșie Acidulată

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețete în cutia de rețete, varza roșie acidulată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10. Această garnitură are 151 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de fâșii de slănină, oțet, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Rețetă De Salată De Varză Roșie Acidulată, Salată de morcovi, varză roșie și ceapă, și Salată de morcovi, varză roșie și ceapă.
Instrucțiuni
Așezați varza într-un castron mare, acoperiți cu apă clocotită.
Se lasă să stea 5 minute; scurgere.
Într-un cuptor olandez, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de picături; puneți slănina deoparte. Se amestecă oțetul, zahărul, semințele de mărar și sarea în picături până se dizolvă zahărul.
Se amestecă varza, se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când varza este fragedă. se amestecă slănina.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.