Varză murată de chimen
Varza murată cu chimen este un aperitiv fără gluten, fără lactate și 30 de aperitive. O porție conține 62 de calorii, 2 g de proteine și 3 g de grăsimi. Această rețetă servește 20. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, semințe de chimen, borcane cu varză murată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 21%. Rețete similare includ varză murată cu gin și chimen, varză murată de casă cu chimen și mere și varză murată cu slănină, cartofi și chimen.
Instrucțiuni
Într-un 5-qt. Cuptor olandez, gătiți slănină și ceapa timp de 8-19 minute sau până când ceapa este maro aurie. Se amestecă varza murată și chimenul.
Adaugă apă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore, amestecând din când în când.
Adăugați cartofi. Gatiti 20 de minute sau pana cand cartofii sunt fragezi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.