Varză murată de casă cu chimen și mere

Varză murată de casă cu chimen și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza murată de casă cu chimen și mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 34 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $ 71.66 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de chimen, într-un robot de bucătărie, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Varză murată cu Gin și chimen, Varză murată cu slănină, cartofi și chimen, și Split la grătar Kielbasa Reubens cu varză caldă de muștar-chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron foarte mare. Strângeți varza pentru a elibera puțin lichid. Apăsați o farfurie grea pe varză pentru a o Cântări și lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând și stoarcând varza de încă 4 sau 5 ori, până când a eliberat suficient lichid pentru a acoperi, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă varza și lichidul său într-un vas ceramic curat sau într-un recipient înalt de sticlă. Topiți varza cu o farfurie curată care se potrivește doar în interiorul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3
Așezați un vas de sticlă sau ceramică pe farfurie și puneți o cutie grea în vas; varza trebuie să fie complet scufundată în saramură cu cel puțin 1/2 inch. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie curat și puneți-l într-un loc răcoros și întunecat pentru a fermenta aproximativ 6 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
La fiecare 3 zile, curățați și înlocuiți placa care stă pe varză, degresând cu atenție orice spumă sau mucegai care se formează pe suprafața lichidului. Aruncați varza și lichidul acesteia dacă are miros urât sau dacă a pătruns ceva maro, mucegăit sau slab sub ceea ce poate fi ușor răzuit de pe suprafață. Dacă se evaporă prea mult lichid înainte ca varza murată să fie suficient de fermentată, dizolvați 1/2 linguriță de sare de mare în 1 cană de apă de izvor și adăugați-o în oală. Când varza murată este gata, ar trebui să aibă o criză ușoară și un gust luminos, plăcut acidulat, cu o aciditate similară cu cea a unei lămâi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista