Varză gratinată

Varză gratinată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Gratin de varză. Această rețetă are 6 porții și costă 71 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 379 de calorii . Mergi la magazin și cumpără brânză americană, sare, făină și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Această rețetă este apreciată de 51 de gurmanzi și bucătari. Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 49% , ceea ce este destul de bine. Încearcă Gratin de varză și kale cu curry , Gratin de ceapă Vidalian {Ceapă înflorită la cuptor} și Gratin de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190 grade Celsius (375 grade Fahrenheit). Ungeți o tavă de copt de 23x33 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți varza într-o oală mare cu apă clocotită. Fierbeți până se înmoaie, scurgeți-o și dați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Topiți untul într-o cratiță, apoi adăugați făina, amestecând constant. Adăugați treptat 2 căni de lapte. Amestecați la foc mediu până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Așezați varza în straturi pe fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Turnați 1/3 din sosul alb peste varză. Aranjați șase felii de brânză peste aceasta. Repetați, terminând cu sosul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Coaceți la cuptor la 190 grade Celsius timp de 45 de minute sau până când face bule și se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați să stea 5 minute. Feliați și savurați.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista