Varză fiartă și morcovi
Varza fiartă și morcovii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 181 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi pentru copii, varză, slănină extra-groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Varză și morcovi fierți, Varză fiartă și morcovi, și Varză Fiartă, Morcovi Și Ceapă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se toacă varza și se toacă în bucăți de 2 inci. Curățați bine și lăsați să se scurgă.
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți slănina la jumătatea drumului. Își va elibera grăsimea și va fi ușor rumenit, dar încă umed.
Adăugați varza, apa și zdrobiți condimentele. Acoperiți și reduceți la foc mic și aburiți 2 ore, amestecând la fiecare 15 minute.
Scurgeți apa din oală și adăugați morcovi. Acoperiți și fierbeți încă 15 minute, până când morcovii sunt fragede.
Adăugați sare și piper, după gust.
Se amestecă bine ingredientele și se păstrează într-un recipient bine închis timp de până la 6 luni.