Varză festonată cu șuncă și brânză
Varza festonată cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, varză, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brânză Varză Festonată, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Aburiti varza si ceapa intr-o cantitate mica de apa pana se inmoaie.
Așezați într-un vas de copt cu unt.
Într-o tigaie, topiți untul la foc mic. Se amestecă făina până se omogenizează.
Adăugați lapte, amestecând până se omogenizează.
Se adaugă sare, brânză și se amestecă până se topește.
Se toarnă peste amestecul de varză.
Se presară cu pesmet și se pune cu unt.
Coaceți timp de 30 de minute.