Colete de cartofi dulci, fenicul și feta îmbrăcate la cald
Coletele de cartofi dulci, fenicul și feta îmbrăcate la cald durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 3,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 500 de calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 133 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 95%. Rețete similare includ Colete cu cartofi dulci și ghimbir, Pachete de pui și cartofi dulci în stil thailandez, și Colete Halloumi de susan cu mash tahini de cartofi dulci și salată de ierburi tocate.
Instrucțiuni
Faceți un strat dublu pătrat dur de 30 cm de folie. Sfat pene de cartofi și fenicul în mijloc și aruncați pentru a se amesteca împreună cu 1 linguriță suc de portocale și 1 linguriță ulei.
Aduceți folia în jurul legumelor pentru a forma un bol, apoi strângeți partea superioară pentru a sigila.
Puneți coletele de folie pe raft peste cea mai fierbinte parte a grătarului și gătiți timp de 35-45 de minute până când cartofii sunt moi. (Desfaceți și testați cu vârful unui cuțit pentru a verifica dacă sunt gata.)
Între timp, amestecați ultimele 2 lingurițe de suc de portocale și ulei cu oțetul, mierea, pătrunjelul, nucile și coaja. Sezon. Când cartoful este gătit, deschideți cu grijă partea superioară a coletului și turnați pansamentul cu cea mai mare parte a feta, căldura grătarului va scoate în evidență aromele pansamentului și va încălzi feta. Se amestecă ușor în parcelă, apoi se împrăștie cu feta rămasă.