Varză Festonată
Varza festonată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 149 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți sărați, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Varză Festonată, Varză Festonată, și Varză Festonată.
Instrucțiuni
Gatiti varza tocata, acoperita, intr-o cantitate mica de apa sarata clocotita timp de 15 minute sau pana cand varza este frageda; se scurge bine. Puneți varza gătită deoparte și păstrați-o la cald.
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti amestecul 1 minut, amestecand constant. Se amestecă treptat laptele. Gatiti sosul la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă piperul.
Așezați o treime firimituri de cracker într-un vas de copt ușor uns de 2 1/2 litru. Puneți jumătate de varză peste firimiturile de cracker.
Se toarnă jumătate din amestecul de sos peste varză. Repetați straturile, terminând cu firimituri de cracker. Dot cracker crumb straturi cu 2 linguri de unt. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Se servește cald în vasul de copt.