Varză de Bruxelles și orez sălbatic

Varză de Bruxelles și orez sălbatic
Varza de Bruxelles și orezul sălbatic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Încercați Varză de Bruxelles pentru bebeluși cu orez sălbatic și nuci pecan, Varză de Bruxelles balsamică de arțar și salate de orez sălbatic, și Pilaf de orez sălbatic cu cartofi dulci și varză de Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și ciupercile într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 30 de minute.
3
Scurgeți ciupercile, rezervând 1 cană lichid. Tăiați gros ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Spălați bine varza de Bruxelles și îndepărtați frunzele decolorate. Tăiați capetele tulpinii și tăiați-le în jumătate; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
5
Combinați bulionul de pui și 1 cană de lichid rezervat în aceeași cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați orez și ciuperci. Acoperiți și fierbeți 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Scoateți din căldură; scurgere.
8
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați prazul. Sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți din tigaie; deoparte. Topiți untul rămas în tigaie la foc mediu-mare; adăugați varză de Bruxelles și sotati 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați 3 linguri de apă; acoperiți și gătiți 5 până la 6 minute sau până când varza de Bruxelles este fragedă, adăugând mai multă apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Adăugați orez fiert, praz, sare și piper; amestecați ușor. Gatiti la foc mediu-mic doar pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista